Go Back
+ servings

Grillede jomfruhummere med hvidløg, koriander og lime

Helt vildt simpel, men vanvittig lækker opskrift på grillede jomfruhummere i asiatiske klæder. 
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg jomfruhummere
  • 2 spsk. olie
  • Friskkværnet sort peber
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 grøn chilipeber ((med eller uden kerner))
  • 2 spsk. sukker
  • 2 spsk. fiskesauce
  • 1-2 limes
  • ½ bdt. koriander

Fremgangsmåde

  • Flæk jomfruhummerne på langs, og fjern den sorte tarmstreng. Pensl med olie, og drys med peber.
  • Knus hvidløg og chilipeber i en morter, og vend sukker og fiskesauce i. Rør, til sukkeret er opløst, og smag til med limesaft. Snit korianderen fint, og vend det i dippen.
  • Grill de flækkede jomfruhummere på skalsiden i 2-3 minutter, og servér dem med korianderdippen.