Go Back
+ servings

Tunsalat med rødløg og dild

Nem og lækker opskrift på en helt klassisk tunsalat, som alle vil elske. 
5 fra 1 stemme
Antal: 2
Forberedelse5 min
I alt5 min

Ingredienser

  • 1 ds tun
  • 2 spsk cremefraiche ((eller græsk yoghurt eller skyr))
  • 1 spsk mayonnaise ((eller ekstra af de ovennævnte surmælksprodukter))
  • 1,5 spsk hakket rødløg ((kan erstattes af alm. løg))
  • Citronsaft
  • Salt, peber

Noter

Opskiften her passer til to store rugbrødsmadder. Er I flere til bords, er det nemt at gange op.

Fremgangsmåde

  • Dræn tunen, og kom den i en skål. Tilsæt cremefraiche, mayonnaise, rødløg og dild, og vend det hele sammen. Justér smagen med citronsaft, salt og peber.
  • Nyd med godt brød.