Et par 'brikker' helbladet frossen spinat(optøet i micobølgeovnen)
Halvdelen af en lille broccoli(skåret i små stykker)
1løg(hakket groft)
En smule olie til stegning
Fetaost(omkring 150 g)
Fremgangsmåde
Sæt ovnen på 200 graderSmør smulres i dejen, som samles med vandet. Pres det ned i en smurt tærteform eller en tærteform beklædt med bagepapir og lad dejen hvile i køleskabet i en halv times tid. Forbag herefter i 15-20 minutter.
Pisk æg og creme fraiche sammen og tilsæt salt, peber og revet ost. Kom evt en smule af spinaten i og rør rundt, så det blandes med æggemassen. Svits løg i en smule olie og tilsæt broccoli og lad det stege med et par minutter. Hæld det i den forbagte tærtebund sammen med resten af spinaten og fetaen, som er smulret til små klumper. Hæld æggemassen over og bag i ovnen i 40 - 50 minutter.
TIP: Tjek løbende mens tærten er i ovnen - hvis den begynder at blive noget brun i toppen, så dæk den med staniol eller bagepapir.