1mørbrad på 400 - 500 g(afpudset og skåret i 1 cm tykke skiver)
mel
salt
peber
1stort løg(hakket)
250gchampignon(skåret i kvarte)
3spsktomatpure
3dlpiskefløde
3dlvand
en smule perleløg
evt en håndfuld cocktailpølser
1 - 2tskpaprika
evt. chili
evt. en spsk ketchup
bacontern
evt lidt hakket persille
Fremgangsmåde
Steg bacontern sprød i en stor pande eller gryde (jeg brugte en stor støbejernsgryde). Tag dem op og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Svits løg nogle minutter og tag op og sæt til side. Tilsæt eventuelt lidt olie i gryden og steg så champignon til de er godt brune hele vejen rundt, tag dem op af gryden og sæt til side.
Tilsæt en blanding af smør og olie. Mens smørret bruser af vendes mørbradskiverne i en blanding af mel, salt og peber. Herefter kommes de i gryden og brunes godt på begge sider. Herefter kommes champignon og løg tilbage i gryden sammen med tomatpure, perleløg, vand, fløde og krydderier. Lad det stege i en 15 - 20 minutter eller indtil kødet er mørt (hvis man ønsker at bruge cocktailpølser, kommes de i lige inden servering. De behøver blot at koge med et par minutter). Smag til og kom så bacon og eventuelt lidt hakket persille på toppen og server sammen med ris eller kartofelmos.