evt. 2 syltede hvidløg(kan købes i asiatiske butikker)
citron- eller limejuice
fiskesovs
sukker
Fremgangsmåde
Rids blæksprutterne på kryds og tværs på indersiden og skær i mindre stykker. Kom en smule vand tilsat salt i kog i en gryde. Kom blækspruttestykkerne i gryden og blancher dem under låg i cirka et minut (får de længere, vil de blive seje). Dræn dem og sæt til side. Stød hvidløg og chili i en morter. Bland med blækspruttestykkerne og tilsæt løg, bladselleri, forårsløg, koriander og glasnudler.
Hvis der bruges syltede hvidløg, halveres de, de yderste lag og den hårde rod for enden fjernes, og de skæres i tynde skiver. Tilsæt dem sammen med 2 spiseskefulde af lagen. Smag til med citron- eller limejuice, fiskesovs og sukker. Mængden afhænger af ens individuelle smag (jeg brugte cirka saften af en halv citron, 2 spsk sukker og 3 spsk fiskesovs).