3laurbærbladekrydderier(eksempelvis 1 tsk tørret timian eller salvieevt. Maizena)
Gremolata
en håndfuld bredbladet persille(hakket)
skallen af 2- 3 usprøjtede citroner(hakket)
2 - 3fedhvidløg(hakket fint)
Fremgangsmåde
Rids kødstykkernes sider med en kniv (eller saks) hele vejen rundt med et par centimeters mellemrum. Bland mel med salt og peber og vend kødstykkerne heri. Varm smør og olie på i en stor gryde, og brun kødstykkerne på alle siderne gerne ad flere omgange. Tag kødet op ad gryden, og læg det til side. I samme gryde svitses løg og hvidløg i et par minutter. Tilsæt gulerødder og champignon, og lad det stege videre endnu et par minutter inden tomatpuré, hvidvin, fond, laurbærblade og krydderier tilsættes. Lad retten simre ved svag varme under låg i 2 - 3 timer, indtil kødet er mørt. Tag eventuelt kødstykkerne op af sovsen til sidst, kog den ind og smag til med salt, peber og en smule sukker hvis nødvendigt. Jævn sovsen med Maizena hvis der ønskes en tykkere konsistens.
Kom kødstykkerne tilbage i gryden lige inden servering, varm dem godt i gennem, og server retten med ris eller kartoffelmos.