4regnbueørreder(almindelige ørreder eller anden fisk)
salt og peber
1citron
2porrer
en håndfuld frisk dild
en sjat hvidvin
en sjat olivenolie
Fremgangsmåde
Rens porrerne, og skær dem i skiver. Fordel porreskiverne på fire stykker bagepapir (eventuelt dobbelt), og læg en fisk på hver. Skær et par snit i siden på fiskene, krydr fiskene med salt og peber, og fyld dem med dild. Skær citronen i skiver, som lægges oven på. Hæld en sjat hvidvin og olie over hver fisk, og forsegl så pakken ved at samle de to sider og folde dem ind under hinanden som vist på billedet foroven (enderne rulles sammen og lægges under fisken).
Stil fiskepakkerne på en bageplade i en 200 grader varm oven i cirka 25 minutter, indtil fiskene er gennemstegte.
Server sammen med eksempelvis ovnstegte kartofler og aioli eller mayonnaise med krydderurter og hvidløg.