Hak en tredjedel af svampene og halvdelen af champignons fint. Steg i smør på en pande, indtil væden er fordampet. Hak skalotteløg og steg med et par minutter. Krydr med salt og peber. Skær et fladt snit i kyllingefileternes side, åbn og læg mellem to stykker husholdningsfilm. Bank flade med en kagerulle, fyld med stegte svampe og rul sammen. Skær butterdej i fire passende rektangler, læg en kyllingefilet på hver, pensl enderne med pisket æg og fold siderne op over kødet. Pensl med æg og bag midt i ovnen ved 200° i ca. 30 minutter, eller indtil kernetemperaturen når 75°.
Hak og steg en tredjedel af svampene og de resterende champignons i olivenolie, hæld fløde ved og kog møre. Blend, tilsæt trøffelpesto, balsamicoglaze, salt og peber.
Hæld olivenolie over de resterende svampe og steg med i ovnen i 10 minutter.
Anret kyllingepakkerne på en tallerken. Kom en stribe svampecreme ved siden af og dæk med halverede syltede løg, ovnristede løg og stegte svampe. Pynt med fintsnittet forårsløgstop.
Syltede skalotteløg
Pil skalotteløg, kog i vand i 5 minutter og dræn. Giv eddike, sukker og vand et opkog, hæld over løgene og lad dem køle af i lagen. Sæt på køl, indtil de skal bruges.
Ovnristede løg
Pil skalotteløg og skær i tynde skiver på langs. Pensl med olivenolie og bag i en 150° varm ovn, indtil de er gyldne. Sæt til side, indtil de skal bruges.
Lun julesalat med sprød prosciutto, valnødder og honning
Steg skinken ca. 10 minutter i en 200° ovn, indtil den er sprød. Sæt til side. Halver julesalat og damp eller kog i 5 minutter. Lad den dampe af på et rent viskestykke og steg herefter den skårne side i smør på en pande, indtil salaten får en smule farve. Sæt til side. Kom honning med valnødder, eddike og hakket persille i panden, rør kort og hæld over salaten. Riv skinken i mindre stykker og fordel oven på.