Skræl bagekartofler og skær til pomfritter. Kog i letsaltet vand i ca. 8-10 minutter og køl helt af. Varm olien til 130° og steg pomfritterne i 5 – 7 minutter, indtil de får en anelse farve. Tag op, lad dem køle af og sæt på køl, indtil de skal bruges.
Skær torsk i mundrette stykker, skær blæksprutte i ringe eller passende stykker, pil rejer og fjern tarmen. Bland hvedemel med chilipulver, salt og peber og vend fisk og skaldyr i.
Varm olien til ca. 180° og steg pomfritterne gyldne og sprøde.
Steg herefter torskestykkerne i olien i 2 minutter. Tilsæt rejer, blæksprutte og smelt og steg videre, indtil fisk og skaldyr er gyldne og sprøde. Lad dryppe af på køkkenrulle og server med pomfritter, citronbåd og tatarsauce.
Tatarsauce:
Vend alle ingredienserne sammen og smag til med citronsaft, salt og peber.