Pil løg og hvidløg, og hak begge dele. Snit forårsløgene. Skyl spinaten grundigt, og hak den groft. Varm en stor pande, og sautér løg, hvidløg og forårsløg i lidt olie i et par minutter, til løgene er klare. Tag det op af panden, og sæt til side. Sautér spinaten i samme pande ad flere omgange, til den begynder at falde sammen. Dræn spinaten i en si, og pres overskydende væde ud af den, når den er kølig nok til at håndtere. Hak dilden groft.
Pisk æggene let sammen i en skål, tilsæt parmesan, og smuldr fetaen i.
Krydr med muskatnød, salt og peber, og vend spinaten, løgblandingen og dilden i.
Pensl en plade filodej med olie, og læg den i et ovnfast fad med enderne hængende ud over siderne. Pensl det næste stykke filodej med olie, og læg det forskudt oven på det forrige stykke. Forsæt, til al filodejen er brugt – der skal være ca. 7-8 lag i alt.
Hæld fyldet i midten, og fold enderne ind over det. Det gør ikke noget, hvis dejen falder lidt fra hinanden.
Pensl atter med olie hvis nødvendigt, og skær toppen ud i firkanter. Det gør den nemmere at skære ud senere.
Bag ved 200 grader i ca. 25-30 minutter, til dejen er sprød og gylden.