20majstortillaer(kan købes i Torvehallerne hos Hija de Sanchez)
2lime
Salt, peber
Mangosalsa:
1spiseklar mango
4-5cherry- eller cocktailtomater
1lille rødløg
1bdt. koriander
1-2chilipebere
1-2lime
Fremgangsmåde
Pil og hak hvidløget. Varm lidt olie i en pande, og steg hvidløget ved jævn varme i et minuts tid. Tilsæt rejer og Fajita-krydderi, og steg videre, til rejerne lige akkurat er gennemstegte.Lun majstortillaerne i sølvpapir i ovnen, og skær avocadoen i skiver.
Anret rejer, mangosalsa, korianderblade og avocado oven på. Servér med limebåde.
Mangosalsa:
Skær skrællen af mangoerne, og skær dem i tern. Skær tomater i små stykker, og pil og hak rødløget. Snit korianderen (gem evt. lidt hele blade til pynt), og hak chilipeberen. Bland det hele sammen, og smag til med limejuice, salt og peber.