1dåse hvide bønner(alternativt 250 g udblødte, kogte hvide bønner)
4dlhønsefond/-bouillon
1tsk.blandede tørrede urter(fx herb de provence)
Salt, peber
Bredbladet persille
Fremgangsmåde
Del kyllingefileterne på langs, og skær dem i grove tern.
Skær chorizoen i grove skiver.
Pil løget og hvidløgene, og hak begge dele. Varm en sjat olie i en gryde, og sautér løg og hvidløg kort, og tilsæt kyllingen og chorizoen. Brun på alle sider, hæld de flådede tomater i gryden, og mos dem lidt med en grydeske.
Tilsæt hvide bønner, fond og krydderier, og lad det hele simre i 15-20 minutter, til kyllingen er tilberedt.
Smag til med peber og evt. salt hvis nødvendigt (chorizoen tilfører salt til retten, så vente med at tilsætte salt, til du har smagt den).
Drys med hakket bredbladet persille ved servering.