Bland mel, salt og æggehvider, samt nok vand til, at dejen binder sammen.
Ælt til en elastisk dej, og rul ud i to store ovale stykker, der passer til kyllingen samt 5-7 centimeter rundt om.
Læg halvdelen af urterne i midten af saltdejen, læg kyllingen på urterne med brystet opad.
Put citronen og hele (upillede) hvidløgsfed ind i kyllingen, og læg de resterende urter oven på kylling. Drys med peber.
Pisk æggeblommer og mælk sammen i en skål, og pensl på dejen rundt om kyllingen.
Læg det andet stykke saltdej over kyllingen, og pres forsigtigt dejen ind mod kyllingen, så dejen slutter tæt.Skær den overskydende saltdej fra, så den flade kant måler 2-3 cm, og pensl nu saltdejen med æggeblommeblandingen.
Dekorer dejen efter ønske ved at rise med en kniv eller gaffel (se billede), og bag ved 195 grader varmluft i 1 time og 15 minutter.
Lad kyllingen hvile 15 minutter, inden du skærer hul på den ved bordet.Servér med dit yndlingstilbehør til kylling, fx ovnstegte kartofler.