Bland paprika, spidskommen, cayennepeber, chili og oregano med olie, salt og peber. Gnid blandingen ind i kødet, og lad det trække på køl.
Gril kødet, og skær det i tynde skiver.
Kom lidt kød på hver tortilla, top med kålsalat, hvidløgsdressing og rødløg, og pynt med den resterende koriander.
Tortillas:
Rør hvedemel, vand og lidt salt sammen i en skål, og ælt det til en elastisk dej. Del dejen i 16 kugler, og rul dem så tyndt ud som muligt. Bag hver tortilla på en tør pande på grillristen i ca. 1 minut på hver side, til dejen bobler op.
Dæk dine tortillas med et rent viskestykke, til de skal bruges.
Hvidløgsdressing:
Knus hvidløget, bland det med cremefraiche, og smag til med sukker, limesaft, salt og peber.
Herudover:
Snit spidskålen og halvdelen af korianderen, og bland begge dele med limesaft, sukker, salt og peber. Skær rødløget i fine strimler.