Har du sylte tilbage fra julefrokosten, så frys den ned i mindre portioner. Så er det nemt lige at tage en lille portion op til frokosten.
Fremgangsmåde
Kog boven op i koldt vand under hyppig afskumning. Tilsæt 1 spsk. salt, suppevisk, løg og krydderier. Kog i ca. 2-2,5 timer, til kødet er helt mørt.
Tag kødet op af gryden, og kog suppen ind til cirka halvdelen, eller til den har den ønskede smagsintensitet. Smag til med salt og peber.
Når kødet er koldt, skæres det i mindre stykker. Tilsæt herefter den udblødte husblas i suppen.
Beklæd en brødform eller lignende med husholdningsfilm, og læg kødet i. Hæld suppen over, til det er dækket. Dæk til sidst formen med husholdningsfilm, og stil sylten i køleskabet til næste dag.
Servér med hakkede løg, rødbeder, grov sennep og godt rugbrød.