Annonce

Verdens bedste brownies

Verdens bedste brownies


Efter lasagnen mandag aften serverede jeg disse brownies sammen med en kugle vanilieis. Jeg faldt over opskriften på madbloggen Coco&Me skrevet af en kvinde, som har en kagebod på et marked i London. Det er en fantastisk opskrift, som jeg ikke kan anbefale nok. Prøv den!

Verdens bedste brownies

Verdens bedste brownies

Ingen bedømmelser endnu

Ingredienser

  • 230 g smør
  • 300 g sukker
  • 230 g chocolade (hakket i mindre stykker)
  • 4 æg (pisket sammen)
  • 140 g mel
  • 40 g kakao
  • 200 g nødder (jeg brugte et mix af pistacienødder, walnødder og peanuts)

Noter

TIPS: Coco&Me skriver “It’s cooked when the edges have gone slightly dry, the top is shiny & has cracked. The centre of the brownie shoudn’t be wobbly when shook. Remember: the toothpick method won’t work on this fudgy brownie!”
TIPS: Min form var 22 gange 22 cm, hvilket må være en smule mindre end hvad denne opskrift er beregnet til. Jeg måtte give den omkring 15 min ekstra i ovnen.
Jeg mødtes med min kærestes, hans søster og svigerinde til frokost dagen efter, hvor jeg havde brownie pakket i bagepapir og bundet med bomuldstråd med til dem, som de kunne have i løbet af eftermiddagen på arbejdet.

Fremgangsmåde

  • Smør smeltes og sukkeret kommes i og opløses. Tilsæt cirka 1/3 af chokoladen og lad det smelte. Herefter piskes æggene i. Pas på at smørmassen ikke er for varm – i så fald vil æggene blive ‘scrambled’ (i Coco&Me’s opskrift kommes æggene i inden chokoladen, men jeg valgte at tilsætte lidt inden i for at køle smørmassen af en smule). Tilsæt herefter resten af chokoladen og lad det smelte sammen med blandingen (blandingen kan klare 10 sek i microbølgeovnen, hvis chokoladen ikke vil smelte).
  • Kakao og mel sies sammen og tilsættes lidt efter lidt. Gem nogle nødder til at dekorere toppen og tilsæt resten i dejen, som hældes i en smurt form beklædt med bagepapir. Bages i en 180 grader varm ovn i 25 – 30 minutter.
Del indlægget
Abonner
Giv besked om
45 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments