Annonce

Pandekager med nutella og banan

img_2570a1

Den anden dag var jeg ovre og spise hos min veninde Anja, som er vegetar. Nu er det ingen hemmelighed, at jeg er en inkarneret kødæder, men maden smagte så godt, at jeg ikke kunne have ønsket hverken fugl, gris eller ko på tallerknen. Hun havde både lavet en salat med rejer, tomat, forårsløg, urter og citronsaft, vegetarfrikadeller (det hedder de ikke, men har glemt det rigtige navn) og en super lækker couscoussalat med feta. Hun serverede tilmed hjemmebagt brød og hjemmelavet dressing. Hvor er det skønt at blive forkælet på den måde (fortsætter det på den måde ender hun med at have mig rendende hver aften).

Hun fortalte, at hendes kæreste ikke går meget op i madlavning. Hun har lige tilbragt et halvt år i Kina, hvor han tilsyneladende primært levede af spagetti bolognaise. Selv om hans passion for madlavning er til at overse, er der alligevel to personer, som kan få ham op af stolen og ind i køkkenet – det er ingen ringere end brødrene Price (fra Spise med Price hvis nogen er i tvivl). Han havde en dag set programmet og efterfølgende sat sig for at lave profierolles med is og chokoladesovs. Ret imponerende efter min mening. Det mindede mig om, at jeg må prøve flere af deres opskrifter, som ligger på DRs hjemmeside.
De seneste par dage har jeg ikke spist andet end tom yam suppe, så her til aften trængte jeg lidt til at gå i køkkenet (sådan rigtigt altså – at varme en suppe op tæller ikke). Det blev så til nogle dejlige pandekager, som jeg delte med mine to samboer. Opskriften er fra Arlas hjemmeside, og pandekagerne blev spist med nutella og banan.

Pandekager med nutella og banan

Pandekager med nutella og banan

Ingen bedømmelser endnu

Ingredienser

  • 1 ¼ dl hvedemel
  • 1 spsk sukker
  • 1 nip salt
  • 3 dl mælk
  • 3 æg
  • Smør til stegning
  • Nutella
  • Banan i skiver

Fremgangsmåde

  • Bland mel, sukker og salt og pisk derefter mælk i lidt efter lidt, så du undgår, at dejen klumper. Tilsæt herefter æg og pisk grundigt. Smelt en lille klat smør på panden og hæld omkring ½ dl dej på, mens du drejer panden, så dejen dækker hele panden. Vend efter et par minutter og læg pandekagen til side. Forsæt indtil der ikke er mere dej tilbage og server lune.
  • Server med dit yndlingstilbehør – her er det nutella og banan.
Del indlægget
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments